L'AMPA de l'Escola bressol Confetti 2008-09

Aquesta és la pàgina del curs 2008-2009 editada per l'Associació de Mares i Pares de l'Escola bressol municipal de Sarrià de Ter Confetti... hi sou convidats a participar!

dilluns

Els PATGES REIALS Visiten la nostra escola 2008-09


El darrer dia abans de vancances de Nadal, l´Ampa conjuntament amb l´escola bressol organitzen la festa de Nadal amb la visita dels patges reials.
Al matí a nivell intern de l´Escola i els nostres fills, fan cagar el tió. Aquest dia es cuida fins l´últim detall i fins i tot, gràcies a l´excelent cuinera de l´escola bressol els nens gaudeixen d´un dinar de festa: sopa de galets, pollastre al forn i de postres neules i torrons.

A les 4h de la tarda s´obren les portes de l´escola bressol i tots els pares, avis,... van a buscar els infants per anar a veure els Patges reials que fan presència al pati de l´escola i esperen amb il.lusió l´arribada de tots els infants. Que un a un desfilen davant d´ells, fent-los entrega de la carta dirigida als SSMM els Reis d´Orient, a canvi de la carta els Patges Reials obsequien a tots els infants amb un regal.Els pares, mares, avis, .... poden fotografiar els seus infants amb els Patges Reials.

Els pares, mares, avis, ... i nens i nenes van poder gaudir de la tant esperada xocolata amb melindros. Que va ser tan bona com cada any gràcies a la Ramona.








Després l´Ampa, per aquesta Festa organitza el sorteig de unes paneres amb productes per a nens i adults, aquest any obtinguts gràcies a la col.laboració dels pares dels infants de l'escola bressol.Es van anar sortejant una a una les paneres i la festa es va anar animant amb l´eufòria dels afortunats. L´Ampa aprofita per donar l´enhorabona a tots els afortunats en els sorteig i les gràcies per la col·laboració que així va permetre poder fer moltes paneres i que hi haguès més possibilitats que toques a més gent.