L'AMPA de l'Escola bressol Confetti 2008-09

Aquesta és la pàgina del curs 2008-2009 editada per l'Associació de Mares i Pares de l'Escola bressol municipal de Sarrià de Ter Confetti... hi sou convidats a participar!

dimarts

Els Patges Reials visiten la nostra escola [21·12·2006]

El darrer dia abans de vacances de Nadal, més concretament el dijous 21 de desembre, l'AMPA conjuntament amb l'Escola organitzen la Festa de Nadal.

Al matí, a nivell intern de l'Escola els nostre fill, fan cagar el tió, s'ho passen d'alló més bé. Aquest dia es cuida fins al mínim detall, d'aquí que els infants gaudeixen d'un dinar de festa: sopa de galets, pollastre al forn i -com no- de postres neules i torrons. Després, els nens i nenes van a dormir per agafar forces per gaudir de tant esperada visita, la dels Patges Reials.

A les 4 de la tarda, els 3 Patges Reials engalanats amb els seus millors vestits per a aquesta ocasió, fan presència al pati de l'Escola i esperen amb il·lusió l'arribada de tots els infants que, un a un, desfilen davant d'ells, fent-los entrega de tant valuosa carta dirigida a SSMM els Reis d'Orient, per aquesta ocasió els Patges Reials obsequien a tots als infants amb un regal.

Els pares van fotografiar els seus fills amb els Patges Reials

Els pares, mares, avis/es, tiets/es i nens i nenes van poder gaudir de la tant esperada xocolata amb melíndros. (Que va quedar tant bona com cada any, gràcies a tot el carinyo amb que la prepara la nostra Ramona).

També es van poder distribuir els tant esperats Calendaris de les aules dels nostres nens i nenes, que espero que no quedi lleig que ho diguem nosaltres, però aquest any ens han queda't moníssims.

Després l'AMPA, per aquesta Festa havia organitzat el sorteig de 10 paneres amb productes per a nens, obtinguts gràcies a la col.laboració dels Comerços dels municipis de Sarrià i Sant Julià de Ramis.

Per a la nostra satisfacció, es van exhaurir tots els números posats a la venda. Es van anar sortejant una a una les paneres i la festa es va anar animant amb l'eufòria dels afortunants. L'AMPA, vol donar l'enhorabona a tots els afortunants en els sorteig i els que no van obtenir panera sempre ens queda l'esperança d'un proper sorteig... qui sap?

Un cop finalitzat el sorteig es va anunciar la marxa dels patges reials, els quals es van poder acomidar els nens/es, ja que per aquest dies tant assenyalats, tenen una agenda molt atapeïda i moltes escoles per visitar. Fins l'any que ve!

Bon Nadal i Bon any 2007 us desitja tot l'Equip de l'AMPA!

dimecres

Festes i activitats

Festes

Conjuntament amb l’Escola, organitzem les següents festes:
La Castanyada
Festa dels Reis (patges reials)
Carnestoltes
Diada de Sant Jordi
Festa de fi de curs (sortida al PIG)

Activitats

L’Escola ha ofert sortida al nens de 2-3 anys a veure titelles per les Festes de Sant Narcís a les Fires: Show Mims (l’AMPA ha subvencionat 1/3 del pagament de la sortida)

Membres del Consell escolar

Montse Lladó, Francesc Albarrán i Susanna Collell

Membres de la junta de l'AMPA










Presidenta: Montse Lladó (mare d'en Sergi, aula: Papallones)
Vicepresidenta: Nùria Rodríguez (mare d'en Pol, aula: Marietes)
Secretària: M. Teresa Llausas (mare de la Paula, aula: Papallones; i de la Mariona, aula: Grills)
Tresorer: Pere Faixedes (pare de l'Andreu, aula: Abelles)
Vocals: Emi Bertones (mare de l'Albert, aula: Abelles); Maribel (mare de l'Anna, aula: Grills); Francesc Albarrán (pare de l'Adrià, aula: Papallones); Imma Peña (mare de l'Aleix, aula: Abelles); i Lourdes Gelada (mare d'Isona, aula: Formigues)