L'AMPA de l'Escola bressol Confetti 2008-09

Aquesta és la pàgina del curs 2008-2009 editada per l'Associació de Mares i Pares de l'Escola bressol municipal de Sarrià de Ter Confetti... hi sou convidats a participar!

dimarts

Què és l'AMPA de l'Escola Confetti

L’AMPA és una part del centre educatiu que vehicula les relacions entre mares/pares i l’escola. Té com a tasca promoure la participació i col·laboració dels pares i mares en les activitats del centre; mantenir informats als pares i mares sobre les activitats i propostes que s’hi porten a terme; recollir i canalitzar suggeriments i observacions dels pares/mares sobre el funcionament de l'escola; i fer propostes pel seu millor funcionament així com vetllar per la millora de la qualitat de l’ensenyament.

La participació amb l’AMPA es dóna de diferents maneres:
· Formant part de la Junta Directiva
· Representant els pares i mares al Consell Escolar
· Col·laboradors i voluntaris a l’hora d’organitzar activitats

Els membres de l’AMPA també promouen que els pares i mares es facin socis i assiteixin a les assemblees que es convoquen fent veure que aquestes són un lloc on tots/es hi poden participar fent aportacions i/o suggeriments alhora que es debaten temes d’especial rellevància per a les famílies i els infants. Formar part de l’AMPA és una manera de participar en la vida de l’escola!